Kreera.com

Kreera är en web och designbyrå belägen i centrala Falkenberg. Design och funktion hänger ihop och vi tar fram den lösning ni önskar. Kreera har funnits sedan 2008 och våra kunskaper och kontakter gör att vi kan garantera er alla lösningar för ert företag. Allt från företagsprofilering, logotyper, hemsidor och webshopar.

Vi står för ständig utveckling och sätter inga slutdatum på våra samarbeten. Vi tror på bra och öppna relationer med våra uppdragsgivare – vilket främjar hållbara och långsiktiga resultat.

 

Vårt fokus är att hitta samspelet mellan det som gör er omtyckta och det som bygger er framgång. Varken våra kunder eller vi själva får någonsin stå stilla

Webb & design

webb

Grunden för vårt arbete inom webb är att bygga webbsidor. Vi fokuserar på att bygga webbsidor som är unika, grafiskt tilltalande, lättnavigerade och enkla att uppdatera via vårt egenbyggda cms. Vi bygger aldrig webbsidor baserade på färdiga mallar utan skapar i varje projekt en ny unik produkt från grunden.

 

Vi arbetar med sökmotoroptimering. Detta gör att sökmotorerna på bästa sätt kan indexera innehållet och att utvalda sökord exponeras på bästa sätt.

 

Utifrån konsumenten kombinerar vi kreativitet, teknik och strategi. En stark digital närvaro är ett effektivt skyltfönster mot både kunder och konsumenter. Helheten är viktig, vilket kräver att allting fungera tillsammans.

design

Som en fullservicebyrå kan vi leverera allt inom kommunikation, design och digitala medier, utan omvägar. För oss handlar det om att hitta den bästa vägen till din framgång.

 

Kreativ design och formgivning tar fram styrkorna i ditt varumärke och dina produkter. Vi producerar logotyper till nya verksamheter eller till kunder som önskar fräscha upp sin grafiska profil. Ert uttryck är det första era kunder och potentiella kunder möts av. En tydlig identitet attraherar och ger lust att veta mer. Vi hjälper er att hitta ert uttryck och att skapa intresse hos era målgrupper.

Kontakta oss

Låt oss skapa något tillsammans